Profil

HumanAssist er en professionel virksomhed, med årelang erfaring indenfor rekruttering af Direktører, chefer, ledere og specialister. HumanAssist sætter en ære i at løse rekrutteringsopgaverne effektivt og professionelt - dét er vi anerkendt for; både hos kandidater, kunder og samarbejdspartnere.

Vi lægger stor vægt på at repræsentere de organisationer vi arbejder med troværdigt og respektfuldt og det betyder at vi som betroet samarbejdspartner altid prioriterer en tæt opfølgning til de kandidater som engagerer sig i et forløb med os. Vi melder tilbage telefonisk og efterlader alle med en klar besked om årsag til evt. fravalg og med en god mulighed for at få en konstruktiv samtale om forløbet iøvrigt.

Vi anvender markedets mest udbredte og bedst understøttede persontests, fra Master Management, som siden 1986 har perfektioneret deres testbatteri til bl.a. at omfatte tests til måling af adfærd, leadership 360, kognitive samt typologi tests m.fl. Vi anvender ikke tests til ekskludering eller inkludering af mennesker men vi anvender dem med det sigte at bringe resultatet af disse med ind til ansættelsessamtalen. Tests skal ikke være en skjult viden.. der overleveres fra en HR konsulent hviskende og uden reel mulighed for at afprøve evt. teser under en samtale.

Når vi afvikler samtaler hos kunden søger vi at skabe en proces hvor ansættelsesudvalget inddrages i såvel planlægningen af samtalen som afviklingen af samtalen. Det betyder at vi ikke anbefaler den ellers meget håndholdte og styrede proces som andre tilsvarende konsulentvirksomheder excellerer i, hvor konsulenten alene er den styrende part for samtaleindholdet.

Et ansættelsesforløb og en samtaleproces skal i høj grad involvere de tætte samarbejdspartnere omkring bordet og ikke eksludere dem fra dialog og muligheden for samtale.

Konsulenten varetager opbygningen af den strukturerede spørgeramme og sikrer at, de for stillingen, væsentlige kerneområder berøres, ligesom tests og cases udfærdiges af konsulenten og anvendes aktivt under samtalen.

HumanAssist har med mere end 20 års erfaring et solidt netværk, gode relationer og en særlig indsigt indenfor følgende områder:

  • kommunale institutioner og offentlig central ledelse herunder særligt de sundhedsmæssige og socialfaglige områder.
  • I særlig grad hvor ens fagprofil og uddannelsesmæssige afsæt indenfor professionsområderne af de sundheds- og socialfaglige områder har en væsentlig betydning for ens mulighed for succes.

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvad HumanAssist kan gøre for din virksomhed.