Rekruttering

Vort netværk er bygget op gennem mange år; med professionel tilgang skaber vi et match mellem virksomheden og den kommende medarbejder. Med særlig fokus på den enkelte virksomhed, er vor opgave at præsentere velkvalificerede kandidater, der matcher de grundlæggende værdier og kultur.  

Kvalitetssikret proces

Rekruttering bygger på viden, erfaring, metodik og engagement. HumanAssist benytter en kvalitetssikret rekrutteringsproces, et stort netværk og en struktureret searchproces til at finde de rette kandidater til netop din virksomhed.

Headhunting

Ikke alle annoncer genererer det rette kandidatfelt. Ønsker du at udvide feltet med de absolut bedste kandidater, tilbyder HumanAssist målrettet og proaktiv search blandt topkvalificerede kandidater. Kvalitetssikrede metodikker, branchekendskab og et stærkt netværk sikrer din virksomhed de bedst egnede kandidater, og gi'r dig dermed det bedste vurderingsgrundlag.

Når du vælger HumanAssist, kan du trygt overlade rekrutteringsprocessen til os og være sikker på at vi hurtigt, effektivt og med garanti sikrer din virksomhed kompetente medarbejdere og du opnår følgende fordele:

  • en ressourcebesparelse på 50 - 70 timer
  • præsentation af egnede kandidater indenfor få uger
  • en kompetent og veludført proces fra A - Å
  • professionel sparring

Hvis du selv ønsker at stå for rekrutteringen, tilbyder HumanAssist assistance i.f.m. CV-udvælgelse, baggrundstjek, uddannelse i interviewteknik, second opinion og kvalificerede personvurderinger.

Vi fortæller gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med effektiv rekruttering, rådgivning og udvikling.

Ring til HumanAssist på 21 96 80 60 og få en uforpligtende snak.

Kontakt os